Dagens lunch på buffé

Dagenslunch på buffé, alltid vegetarisk alternativ. Med delikata sallader, dagens soppa och ett brett utbud av söta saker. Njuta av smakerna, miljön och den vackra utsikten.

Färska sallader, två olika varmrätter varje dag (alltid vegetariskt alternativ till fisk eller kött), dagens soppa, bröd och smör, kaffe och ett brett utbud av söta saker.

Pris: 265 SEK (halva priset för barn upp till 12 år)

Måndag till fredag 11.30 - 14.30
Lördag 12.00 - 15.00

 

Lunch Meny

Måndag 17 feb

Renskavsgryta med lingon och potatispuré

Sesampanerad tofu, glaserad i sriacha och honung med cashewnötter, grönsaker och ris

Tisdag 18 feb

Schnitzel med kapris- och citroncrème, gröna ärtor och stekt potatis

Bucatini med linsbolognese och parmesan

Onsdag 19 feb

Fisk- och skaldjursgryta med dillaioli och kokt potatis

Stekt polenta med gruyèreost, grönkål, broccoli, champinjoner och timjancrème

Torsdag 20 feb

Helstekt fläskkotlett med äppelcidersås, savojkål och rostad potatis

Kikärtsbiffar med myntayoghurt, grönsakscouscous och friterad zucchini

Fredag 21 feb

Wallenbergare med skirat smör, lingon, gröna ärtor och potatispuré

Thai grön curry med grönsaker, tofu, jordnötter och ris

Lördag 22 feb

Tomat- och purjolöksbakad kolja med vitvinssås och kokt potatis

Cannelloni med ricotta och spenat, tomat-, rucola- och rödlökssallad

 

Måndag 24 feb

Penne med krämig ädelost, örtmarinerad kyckling, rostad paprika och rostade hasselnötter

Blomkålsbiffar med parmesan, örtcrème och bulgursallad

Tisdag 25 feb

Rimmad oxbringa med rotmos och senapssås

Pasta med champinjoner, spenat, krämig tomatsås, pinjenötter och parmesan

Onsdag 26 feb

Pocherad lax med haricots verts, citron, dillsås och kokt potatis

Nudelwok med pak choi, grönsaker, tofu, sesam och sojamajonnäs

Torsdag 27 feb

Kycklinglårfilé med rostad vitlökssås, rostad potatis och medelhavsgrönsaker

Grillad spetskål med parmesan, örtolja, quinoa med grönsaker och rostade hasselnötter

Fredag 28 feb

Fläsksida stekt i Teriyaki med grönsaksris

Vegfärsbiffar med fetaost, citron, stekt potatis och tzatziki

Lördag 1 mar

Lasagne med tomat- och rödlöksallad

Chili sin carne med ris och koriandercrème