Dagens lunch på buffé

Dagenslunch på buffé, alltid vegetarisk alternativ. Med delikata sallader, dagens soppa och ett brett utbud av söta saker. Njuta av smakerna, miljön och den vackra utsikten.

Färska sallader, två olika varmrätter varje dag (alltid vegetariskt alternativ till fisk eller kött), dagens soppa, bröd och smör, kaffe och ett brett utbud av söta saker.

Pris: 265 SEK (halva priset för barn upp till 12 år)

Måndag till fredag kl.11.30 - 14.30
Lördag kl. 12.00 - 15.00

Obs! Serveringstider 14 - 19 april: kl. 12-15. Ingen dagens lunch på buffé mån 21 april

Lunch Meny

Måndag 24 mars

Fisk- och skaldjursgryta med fänkål och potatispuré

Cannelloni med ricotta och spenat

Tisdag 25 mars

Pannbiff med gräddsås, inlagd gurka, lingon och kokt potatis

Thai grön currygryta med grönsaker och jasminris

Onsdag 26 mars

Schnitzel med vitlökssmör, skysås och stekt potatis

Nudelwok med tofu, cashewnötter och ägg

Torsdag 27 mars

Paprikakryddad kycklinglårfile med rostad vitlökssås och pasta

Kikärtsbiffar med vitlöksyoghurt, grillad paprika och couscous

Fredag 28 mars

Helstekt fläskkotlett med grönpepparsås, stekt potatis och haricots verts

Penne med broccoli, adelostsås och pinjenötter

Lördag 29 mars

Halstrad Lax med rostad potatis, medelhavsgrönsaker och tomatsås

Blomkålsbiffar med parmesan, örtkräm och bulgursallad

 

Måndag 31 mars

Lammfärsbiffar med fetaost, rostad potatis, rotfrukter och rosmarinskräm

Stekt polenta, stekt svamp, fetaost, hasselnötter

Tisdag 1 april

Chorizo och böngryta med ris, serveras med avokado- och gurksallad

Penne med citron, ricotta och grönkål

Onsdag 2 april

Pannbiff med gräddsås, inlagd gurka, lingon och kokt potatis

Blomkåls curry med linser och ris

Torsdag 3 april

Kycklinglårfilé med rostad vitlökssås, rostad potatis och medelhavsgrönsaker

Linsgryta med kikärtor, kokos, lime och vitlöksris

Fredag 4 april

Harissa- och honungsmarinerad fläskytterfilé med örtyoghurt, grillad lime och ris

Nudelwok med pak choi, tofu, grönsaker och sesam

Lördag 5 april

Laxfjäril med dillstuvad potatis och haricots verts

Panko friterad blomkål med grönsaksris och örtdressing