Dagenslunch

Dagenslunch på buffé, alltid vegetarisk alternativ. Med delikata sallader, dagens soppa och ett brett utbud av söta saker. Njuta av smakerna, miljön och den vackra utsikten.

Färska sallader, två olika varmrätter varje dag (alltid vegetariskt alternativ till fisk eller kött), dagens soppa, bröd och smör, kaffe och ett brett utbud av söta saker.

Pris: 265 SEK (halva priset för barn upp till 12 år)

Måndag till fredag 11.30 - 14.30
Lördag 12.00 - 15.00

 

Lunch Meny

Måndag 20 jan

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Penne med kronärtskocka, spenat, pinjenötter i en krämig parmesansås

Tisdag 21 jan

Biff Lindström med skysås och kokt potatis

Aubergine parmigiana med tomat- och mozzarellasallad

Onsdag 22 jan

Helstekt fläskkotlett med senapssås, bakade rotfrukter och potatis

Haloumi- och zucchinibiffar med ljummen pärlcouscoussallad, mynta och limedressing

Torsdag 23 jan

Fisk och skaldjursgratäng

Mexikansk böngryta med korianderkräm och ris

Fredag 24 jan

Thailändsk kycklinggryta med grönsaker och ris

Pasta med kramig skogsvampsås och grönkål

Lördag 25 jan

Kålpudding med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

Stekt ris med tofu, cashewnötter, grönsaker, sesam och sojacrème

 

Måndag 27 jan                       

Bakad kyckling med soltorkade tomater, vitlök och bladspenat serveras med örtrostad potatis

Halloumipytt med Dijonkräm

Tisdag 28 jan

Dillbakad lax med dillslungad potatis, gröna ärtor och skirat smör

Krämig citronpasta med parmesan, rostad broccoli och brysselkål

Onsdag 29 jan

Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och rårörda lingon

Svampgryta med rotfrukter, serveras med kokt potatis

Torsdag 30 jan

Pasta med salsiccia, grönkål, mozzarella och pinjenötter

Linsgryta med kikärtor, kokos, lime och vitlöksris

Fredag 31 jan

Lammfärs biffar med fetaost, rostad potatis, rotfrukter och rosmarin crème 

Vegetarisk lasagne med mozzarella, spenat och soltorkade tomater

Lördag 1 feb

Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör och gröna ärtor

Bakad sötpotatis med spetskål, grönkål, kikärtor  och fetaoströra